Kameros bendrinimo panaikinimas
Sur cette page
Bet kada galite panaikinti asmens prieigą prie „Mozaë“ kameros – iš pagrindinės ūkio paskyros arba iš to asmens paskyros. Kamera ir jos įrašai neištrinami: panaikinama tik asmens prieiga.
Bendrinimo panaikinimas pagrindinėje paskyroje:
Norėdami nutraukti bendrinimą:
- Ūkio „HIK Connect“ paskyroje ekrano apačioje bakstelėkite Aš.
- Bakstelėkite Bendrinamas įrenginys.
- Pasirinkite atitinkamą asmenį.
- Kameros eilutėje bakstelėkite šiukšliadėžės piktogramą.
Bendrinimas nutraukiamas iš karto.
Bendrinimo panaikinimas asmens paskyroje:
Norėdamas pats panaikinti savo prieigą, asmuo:
- Ekrano apačioje bakstelėja Aš.
- Atidaro Kiti įrenginiai.
- Bakstelėja kamerą, tada Ištrinti.
Susiję straipsniai:
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
0 iš 0 pažymėjo, kad tai naudinga
Turite daugiau klausimų? Pateikti užklausą
Komentarai 0
Tam, kad paliktumėte komentarus prisijunkite