Peržiūra ir bendrinimas

Kameros bendrinimo panaikinimas

Atnaujintas 

Bet kada galite panaikinti asmens prieigą prie „Mozaë“ kameros – iš pagrindinės ūkio paskyros arba iš to asmens paskyros. Kamera ir jos įrašai neištrinami: panaikinama tik asmens prieiga.

Bendrinimo panaikinimas pagrindinėje paskyroje:

Norėdami nutraukti bendrinimą:

  1. Ūkio „HIK Connect“ paskyroje ekrano apačioje bakstelėkite Aš.
  2. Bakstelėkite Bendrinamas įrenginys.
  3. Pasirinkite atitinkamą asmenį.
  4. Kameros eilutėje bakstelėkite šiukšliadėžės piktogramą.

Bendrinimas nutraukiamas iš karto.

Skirtukas „Aš“ ekrano apačioje
Meniu „Bendrinamas įrenginys“
Šiukšliadėžės piktograma kameros eilutėje

Bendrinimo panaikinimas asmens paskyroje:

Norėdamas pats panaikinti savo prieigą, asmuo:

  1. Ekrano apačioje bakstelėja Aš.
  2. Atidaro Kiti įrenginiai.
  3. Bakstelėja kamerą, tada Ištrinti.
Meniu „Kiti įrenginiai“

Susiję straipsniai:

Ar šis straipsnis buvo naudingas?

0 iš 0 pažymėjo, kad tai naudinga
Turite daugiau klausimų? Pateikti užklausą

Komentarai