Het delen van uw camera stopzetten
Sur cette page
U kunt de toegang van een persoon tot uw Mozaë-camera op elk moment intrekken, vanaf het hoofdaccount van het bedrijf of vanaf het account van de persoon. De camera en de opnamen worden niet verwijderd: alleen de toegang van de persoon wordt ingetrokken.
Het delen stopzetten vanaf het hoofdaccount:
Om het delen te stoppen:
- Tik in het HIK Connect-account van het bedrijf onderaan op Ik.
- Tik op Gedeeld apparaat.
- Selecteer de betreffende persoon.
- Tik op het prullenbak-pictogram op de regel van de camera.
Het delen stopt onmiddellijk.
Het delen stopzetten vanaf het account van de persoon:
Om de eigen toegang in te trekken, gaat de persoon als volgt te werk:
- Tik onderaan op Ik.
- Open Andere apparaten.
- Tik op de camera en vervolgens op Wissen.
Gerelateerde artikelen:
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Opmerkingen 0
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.