Κατάργηση της κοινής χρήσης της κάμεράς σας
Sur cette page
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να καταργήσετε την πρόσβαση ενός ατόμου στην κάμερα Mozaë, από τον κύριο λογαριασμό της εκτροφής ή από τον λογαριασμό του ατόμου. Η κάμερα και οι εγγραφές της δεν διαγράφονται: καταργείται μόνο η πρόσβαση του ατόμου.
Κατάργηση της κοινής χρήσης από τον κύριο λογαριασμό:
Για να διακόψετε μια κοινή χρήση:
- Στον λογαριασμό HIK Connect της εκτροφής, πατήστε Εγώ στο κάτω μέρος της οθόνης.
- Πατήστε Κοινόχρηστη συσκευή.
- Επιλέξτε το άτομο που σας ενδιαφέρει.
- Πατήστε το εικονίδιο του κάδου στη γραμμή της κάμερας.
Η κοινή χρήση διακόπτεται αμέσως.
Κατάργηση της κοινής χρήσης από τον λογαριασμό του ατόμου:
Για να καταργήσει μόνο του την πρόσβασή του, το άτομο:
- Πατά Εγώ στο κάτω μέρος της οθόνης.
- Ανοίγει τις Άλλες συσκευές.
- Πατά την κάμερα και στη συνέχεια Διαγραφή.
Σχετικά άρθρα:
Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
0 στους 0 το βρήκαν χρήσιμο
Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Υποβολή αιτήματος
Σχόλια 0
Πραγματοποιήστε είσοδο για να αφήσετε ένα σχόλιο.