Προβολή και κοινοποίηση

Κατάργηση της κοινής χρήσης της κάμεράς σας

Ενημέρωση 

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να καταργήσετε την πρόσβαση ενός ατόμου στην κάμερα Mozaë, από τον κύριο λογαριασμό της εκτροφής ή από τον λογαριασμό του ατόμου. Η κάμερα και οι εγγραφές της δεν διαγράφονται: καταργείται μόνο η πρόσβαση του ατόμου.

Κατάργηση της κοινής χρήσης από τον κύριο λογαριασμό:

Για να διακόψετε μια κοινή χρήση:

  1. Στον λογαριασμό HIK Connect της εκτροφής, πατήστε Εγώ στο κάτω μέρος της οθόνης.
  2. Πατήστε Κοινόχρηστη συσκευή.
  3. Επιλέξτε το άτομο που σας ενδιαφέρει.
  4. Πατήστε το εικονίδιο του κάδου στη γραμμή της κάμερας.

Η κοινή χρήση διακόπτεται αμέσως.

Καρτέλα Εγώ στο κάτω μέρος της οθόνης
Μενού Κοινόχρηστη συσκευή
Εικονίδιο κάδου στη γραμμή της κάμερας

Κατάργηση της κοινής χρήσης από τον λογαριασμό του ατόμου:

Για να καταργήσει μόνο του την πρόσβασή του, το άτομο:

  1. Πατά Εγώ στο κάτω μέρος της οθόνης.
  2. Ανοίγει τις Άλλες συσκευές.
  3. Πατά την κάμερα και στη συνέχεια Διαγραφή.
Μενού Άλλες συσκευές

Σχετικά άρθρα:

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;

0 στους 0 το βρήκαν χρήσιμο
Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Υποβολή αιτήματος

Σχόλια